Szolgáltatások

Szolgáltatások

Ízelítő szolgáltatásainkból

A Panzió Vadvirág olyan szolgáltatási palettával rendelkezik, amelynek segítségével mindenki megtalálhatja a számára megfelelő időtöltést.

Gondoltunk a családokra, kicsikre és nagyokra is. A gyermekek és felnőttek, sőt az idősebb korosztály számára is izgalmas időtöltés lehet a lovas programok látogatása, az erdei túrák, biciklitúrák szervezése. A Sopron környéki hegyek látogatása különösen kellemes és szemet gyönyörködtető látvány, vadregényes tájaival, az erdők sűrűjében rejtőző patakokkal, tavakkal, mezőkkel. A Soprontól pár kilométerre található Fertő-tó is élvezetes elfoglaltságot nyújthat a vizek szerelmeseinek.

Azoknak, akik inkább a kevésbé aktív pihenés hívei, szépségipari szolgáltatásaink segíthetnek az ellazulásban. Esküvők esetén nagyobb rokoni és baráti társaságok fogadása is megoldható, illetve céges csapatépítő tréningek során sem jelent gondot a magasabb létszám. Mindenképp érdemes lehet a soproni borvidék kínálatával feldobni az ünneplést, rendezvényeket.

A legsokoldalúbb szálláshely Sopronban

Panziónk már az első pillanattól a vendégek széleskörű kiszolgálására törekedett és így van ez a mai napig is. Sopronban meglehetősen nagy a választék a szálláshelyekben, mégis úgy gondoljuk, hogy nálunk nem csupán egy egyszerű szállást kap a vendég, hanem egy komplett csomagot, mely az ő maximális szórakozását és elégedettségét hivatott kiszolgálni.

A Vadvirág Panzió & Étteremben megtapasztalhatják vendégeink, hogy milyen az igazán magas színvonalú kiszolgálás. Bármilyen korosztálynak és igénynek igyekszünk eleget tenni. A lovasbemutatók, borkóstolások, a hegyi tájak és túrák különleges élményt nyújtanak az itt megszállók részére. Izgalmas és tartalmas időtöltést kínálunk, mert Sopronban rengeteg a látnivaló, amit mindenkinek meg kell csodálnia, ha ellátogat hozzánk. Árainkat is úgy alakítottuk, hogy bárki megtalálja a neki legkedvezőbb ajánlatot.

Ha felkeltettük érdeklődését, tekintse meg weboldalunk további információit és foglaljon szállást A Panzió Vadvirágban!

szálláshely Sopronban

Tekintse meg részletesebben szolgáltatásaink körét az alábbi linkekre kattintva.

Sopron szállás Sopron szállás Sopron szállás


Az Étterem

Az Étterem

Éttermünkről

Dőljön hátra árnyas teraszunkon, élvezze a szálloda előtt elterülő páratlan panorámát, a fantasztikus ízeket! Elkalauzoljuk a gasztronómia csodálatos világába. Kényeztesse el magát!

Tovább

A környék

A környék

Látnivalók - Ágfalva és Sopron

Varázslatos kis falu az Alpok lábánál, Soprontól mindössze 4 percnyire. A gyönyörű, tiszta levegőjű falunak az üdítő leheletét lomberdeiben, fenyveseiben, gesztenyéseiben mindvégig érezzük.

Tovább

Kapcsolat

Kapcsolat

Vadvirág Panzió & Étterem

Ágfalva, Magyar utca, Magyarország, 9423
Telefon: 0036-99/505-780

Asztalfoglalás
Szobafoglalás

Vadvirág Panzió & Étterem Soprontól mindössze 4 percnyire helyezkedik el. Panziónk a legszínvonalasabb szolgáltatásokkal és programokkal várja kedves vendégeit. Amennyiben kérdése lenne telefonáljon vagy küldjön üzenetet akár E-mail -ben akár online itt az oldalunkon. Elérhetőségünk